2013-04-26 01:24:31• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Oroszlán - Ön mindig nyitott, ha új kapcsolatról van szó

Napi horoszkóp április 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kíváncsian várja, mit hoz önnek a mai nap, mert ez a péntek nagyon ígéretesnek tűnik valamiért. Nem fog csalódni. Ám ehhez nem elég várnia a sült galambra. Tennie is kell azért, hogy megtörténjen az, amit annyira remél.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Kellemetlen pletykákkal tömik a fejét a munkahelyén, de csak akkor foglalkozzon velük, ha ön is érintett a dologban. Akkor is inkább hivatalos forrásból szerezzen információkat. Egyéb ügyekbe nem érdemes belefolynia, csak gyengítenék a hitét.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Kifejezetten aktív, a kreativitása a maximumra ért. A jegyén áthaladó Jupiter még mindig erősen fűti, és ez így is marad ezen a tavaszon: éljen vele. Akkor pedig nyárra tervezhet egy nagyobb utazást: lesz miből finanszíroznia.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ritka jó lehetősége adódhat ma arra, hogy egy ismerősével találkozzon. Talán, mert nem a megszokott útját járja, vagy mert különleges programja van. Akárhogy is, de egy rég látott barátban ma újra barátjára lelhet!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön mindig nyitott, ha új kapcsolatról van szó. Szívesen ismerkedik, hisz ön a szív embere, és azt mindig nyitva is tartja. Vigyázzon azonban, hogy kit mennyire fogad be. A nyíltságával valaki vissza is élhet, ha túl odaadónak mutatkozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma szokatlanul nyugodt és mértékletes. Talán ön ma a mérleg nyelve, aki az egyensúlyt tartja. A többiek talán megbolondultak, vagy túlságosan is pörögnek. Ön azonban a nyugalom szigete. Semmi sem borítja ki.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Kitűnő ötleteit ne sajnálja megosztani másokkal is! Ha felfedi, amit tud, azzal nemcsak a saját, de a munkahelye fejlődéséhez is hozzájárul. Az egyéni utakon, törekvéseken most nagyon sok múlhat. Mutasson kiutat a nehéz helyzetben!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma könnyedén kizökkentik az egyensúlyából. A Hold még mindig nagyon kerek, és még mindig az ön jegyében jár. A nedves elemek ura ez az égitest, ezért nem is csoda, ha a vérbőséget önben a legjobban megemeli. Vigyázzon a szavaira!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Talán ma bal lábbal kelt fel, vagy, ami még rosszabb le sem feküdt. Fáradtnak és kimerültnek érzi magát. Az álmai is mintha csak azért lettek volna, hogy önt gyötörjék. Ám, ha emlékszik belőle valamire, az üzenet értékkel bír!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma sikerülhet magát alaposan felbosszantania munkahelyi ügyek miatt. Ön az egyik kollégáját okolja valami miatt, de nem biztos, hogy ön teljesen ártatlan a dologban. Inkább a megoldáson törje a fejét a vádaskodás helyett!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Remek tanácsadó, és sokan meg is keresik önt a tanácsáért. Néha úgy, hogy maguk sem tudják, miért keresik úgy a társaságát. A mai napon is így lehet. A társa is jó ötletekkel szolgálhat azonban az illető számára, nemcsak ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Jól halad akár a munkahelyi, akár az otthoni munkájáról van szó. Tegnap még azt sem tudta, hol áll a feje, de ma már tisztán látja a kivitelezés lehetőségét. Amit ma tesz, azzal biztosan meg lesz elégedve. És nemcsak ön.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: